Сергій МІЗІН: «За таке неподобство Партизан треба покарати»

Екс гравець київського клубу робить ставку на міжнародний досвід «Динамо»

Сьогодні в польському Любліні відбудеться перший поєдинок другого раунду Ліги чемпіонів з футболу між київським «Динамо» та «Партизаном» (Сербія).

Колишній гравець національної збірної України та «Динамо» Сергій Мізін ексклюзивно для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в цьому протистоянні:

«Хоча через російську агресію динамівці змушені проводити домашні матчі на міжнародній арені не вдома, а на нейтральному полі, на мій погляд, «Люблін-арена» сьогодні виявиться щасливою для киян, які переможуть - 2:0.

Повинен датися взнаки більш збалансований склад динамівців, більший міжнародний досвід. Тим паче, що кияни зберегли провідних виконавців, а белградці втратили квартет лідерів. Та це їхні проблеми.

До речі, футболісти «Партизана» вирізняються жорсткістю, але часто беруть на озброєння й симуляцію, аби вивести з рівноваги візаві. Все ж, сподіваюся, що підопічні Олександра Шовковського будуть готові до таких вибриків белградців.

Повинне додати динамівцям спортивної злості й те, що «Партизан», незважаючи на бойкот переважної більшості європейських країн російського агресора, підтримує з ним дружні стосунки. За таке неподобство треба карати видовищною грою на футбольному полі й забитими м'ячами.

Вірю в «Динамо», вірю в його лідера - Андрія Ярмоленка, вони сьогодні повинні порадувати українських вболівальників впевненою звитягою».

Раніше ми повідомляли, що букмекери оцінили шанси «Динамо» у стартовому матчі ЛЧ 2024/25.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 23 липня 2024, 03:01 1

Медаль може завоювати 671

Коментарі