Динамо скасувало всі двосторонні заходи перед матчем із Партизаном

Також ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах

Пресслужба київського «Динамо» повідомила, що український клуб скасував усі двосторонні заходи, що мали відбутися у контексті матчу проти сербського «Партизана» у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Також ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

«Україна сьогодні переживає найскладніший період своєї історії через кровопролитну війну з країною-терористом. Саме тому ФК «Динамо» засуджує всіх, хто допомагає росії, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну.

Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК «Партизан» у змаганнях на території росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, не зважаючи на результати жеребкування, наш клуб є частиною великої родини УЄФА, ми поважаємо світові футбольні принципи та традиції, поважаємо суперників і дотримуємося принципу fair-play на полі та поза його межами.

Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту», - сказано у заяві клубу.

Зазначимо, що 23 липня номінально домашній для киян матч відбудеться в польському Любліні на «Арені Люблін», початок о 21:00 за київським часом.

Динамо - Партизан. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 липня 2024, 20:01 50

Любенович не очікував такого рішення УАФ

Коментарі