ОФІЦІЙНО. Марсель оголосив про оренду Хойб'єрга

Через рік команда Де Дзербі має викупити гравця

Французький «Марсель» офіційно оголосив про оренду в лондонського «Тоттенхема» після успішного проходження медогляду П'єра-Еміля Хойб'єрга. Оренда передбачає, що через рік «Марсель» повинен буде викупити хавбека.

Після виступів за молодіжні команди ФК «Копенгаген» і «Брондбю» П'єр-Еміль Хойб'єрг дебютував у професійному футболі в мюнхенській «Баварії». У віці 17 років і 251 дня він зробив свої перші кроки в офіційних змаганнях у квітні 2013 року, ставши наймолодшим гравцем, який коли-небудь грав у матчі чемпіонату за баварський клуб. Його час у «Баварії», який переривавався двома орендами в «Аугсбург» та «Шальке 04», також приніс йому виклик до національної збірної Данії у віці 18 років, також він виграв Бундеслігу та Кубок Німеччини.

Після свого досвіду в Німеччині Хойб'єрг підписав контракт із ФК «Саутгемптон» у 2016 році. У складі «Святих», де він швидко став капітаном, опорний півзахисник провів 134 гри та вразив Прем'єр-лізу. Його технічні здібності, здатність наполегливо працювати в півзахисті та його схильність до виграшу м'ячів зробили його справжньою силою в англійській лізі та привернули увагу «Тоттенхема», з яким він підписав контракт у міжсезоння до 2020 року.

За 4 сезони він провів за «шпор» 184 матчі, забив 10 голів і віддав 16 асистів. Досвідчений гравець, який 36 разів виступав на чемпіонаті Європи та зіграв 80 матчів, П'єр-Еміль Хойб'єрг навіть був включений до команди Євро-2020 на турнірі, зробивши активний внесок у вихід своєї команди до півфіналу. Під час своєї кар'єри данця тренував Пепа Гвардіола та Жозе Моурінью, а зараз він посилив команду Роберто Де Дзербі.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Марсель
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 07:40 8

Артем наблизився до трансферу в «Атлетіко»