Тренер Партизана: «Динамо має недоліки, сказав це своїм гравцям»

Александар Станоєвич прокоментував майбутню гру ЛЧ

Головний тренер сербського «Партизана» Александар Станоєвич прокоментував матч раунду Q2 Ліги чемпіонів, в якому 23 липня його команда гратиме проти київського «Динамо» (початок - о 20:00).

«Рідко випадає така можливість зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми граємо проти великого і хорошого клубу та команди, але ми також хочемо щось зробити.

Матч з «Динамо» має зовсім інший профіль. Ми теж про деякі речі говорили, але більше акцентували увагу на «Динамо», спробували інший режим.

Я не сумніваюся, я знаю, які 11 гравців вийдуть на поле завтра.

«Динамо» виглядає непогано, вони добре підготувалися і будуть серйозною перешкодою. «Динамо» - фізично домінантна команда, яка має відмінну технічну якість. У них теж є певні недоліки, але я говорив про це зі своїми гравцями.

Ми повинні стежити за їхньою групою атаки, тому що вони закінчують атаки з великою кількістю гравців у штрафному майданчику суперник.

Кожен активний результат, який ви отримаєте вдома, є позитивним. Іноді можна мати позитивний результат і не бути в курсі того, чи зможеш ти пройти чи ні. Я не дивлюся на це тільки в контексті нічиєї чи перемоги», - сказав Станоєвич.

Сергій Рип'юк Джерело: Sport Klub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 липня 2024, 14:23 11

22 липня у Ньоні відбулося жеребування третього раунду кваліфікації ЛЄ