В Поліссі вибрали нового капітана

Пов'язку отримав Руслан Бабенко

В житомирському «Поліссі» перед стартом нового сезону відбулися вибори капітана та віцекапітанів команди.

Досить несподівано капітанську пов'язку отримав новачок команди Руслан Бабенко. Віцекапітанами стали Таллес Коста та Сергій Чоботенко.

«Дуже не очікував. Звичайно, обов'язки дуже колосальні, але я так все тренування бігав і думав, а що по суті змінилося? Нічого, бо для мене завжди була команда на першому місці. І не важливо там - досвідчений гравець, або молодий, всі повинні виконувати максимум від себе, повинні одне одному допомагати на полі, підстраховувати.

Дуже багато молодих гравців, які повинні більше говорити на полі. Ну і що - побачимо, як я справлюсь. Я ще раз скажу, що нічого не змінилося. Я буду сам собою і буду допомагати молодим гравцям, як зможу. Але я голосував за Філа Будківського, бо, як на мене, він душа компанії і він тут давно і багато чого знає, теж він один з найдосвідченіших, як і я.

Буде ще більше відповідальності і на полі і поза полем, звичайно, треба буде мотивувати молодих гравців. Звісно, якщо хтось буде падати духом - треба його підбадьорити. Побачимо», - сказав Бабенко.

Раніше про підготовку до старту в єврокубках розповів головний тренер команди Імад Ашур.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 02:15 0

Головним фаворитом на тріумф є «Манчестер Сіті»