Юрій ВЕРНИДУБ: «Ми хочемо вийти в груповий етап Ліги Європи»

Тренер «Кривбаса» поділився враженнями від жеребкування єврокубків

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб після жеребкування раунду Q3 Ліги Європи, по результатам якого криворізька команда зіграє проти чеської «Вікторії», оцінив майбутнього суперника.

- Юрію Миколайовичу, ваші перші емоції після жеребкування?

- На цій стадії ми несіяні, тому знали, що буде сильний суперник. «Кривбасу» дісталась «Вікторія», з якою ми грали взимку на іспанських зборах. Тоді був непоганий матч, але ми програли 0:3. «Вікторія» - потужний суперник. Збори є збори, а зараз буде зовсім інше.

Ми поважаємо кожного опонента. Не важливо, хто це - «Вікторія», «Аякс» чи «Брага». Але ми нікого не боїмось. У нас є своя задача, ми хочемо вийти до групового етапу Ліги Європи, і зробимо все від себе залежне, щоб зробити це. Але спочатку ми повинні добре підготуватись до найближчої гри в УПЛ проти «Чорноморця». А вже потім подумаємо про «Вікторію».

- Чи є різниця, де краще починати: дома чи на виїзді?

- Вважаю, що немає різниці. Все одно треба провести два матчі. Тим паче, першу гру ми зіграємо за кордоном.

- На нас очікує справжня битва?

- Ми добре знаємо суперника. Має в складі габаритних потужних гравців. Вже знаємо, чого вартий цей опонент, адже зустрічались у спарингу. В минулому сезоні «Вікторія» дісталась чвертьфіналу Ліги Конференцій. Але це вже було, а от що буде зараз, час покаже. Будемо готуватись. Переможе той, хто буде кращий в підготовці, швидкості, тактичних діях.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 липня 2024, 07:47 4

«Атлетіко» був готовий придбати українця за 15 мільйонів євро