Екссуперник Ломаченка впевнений у перемозі Девіса над українцем

Хорхе Лінарес в захваті від Джервонти

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Хорхе Лінарес вважає, що Джервонта Девіс - найкращий боєць легкої ваги, і що в американця нього є всі інструменти, щоб перемогти чинного чемпіона IBF Василя Ломаченка, якщо вони зустрінуться на рингу.

«Це нова ера Джервонти, це його прайм-тайм. Для мене він найкращий боксер у 135 і 140 фунтах за довгий час.

Ломаченко - відмінний боєць, чудовий хлопець, приголомшливий боксер. Я бився з ним, але зараз усе по-іншому. Зараз інший час. Можливо, чотири роки тому це було б 50 на 50. Зараз я вірю, що переможе Джервонта, можливо, технічним нокаутом, можливо, якимось божевільним нокаутом.

Ви знаєте, Джервонта - той хлопець, який, можливо, хоче діяти за тим же планом, що і в останньому бою [проти Френка Мартіна]. Продовжувати чекати і чекати. Ви знаєте, що він отримав пару ударів того вечора, але що трапилося після шостого або сьомого раунду? Він дочекався моменту і вирубав хлопця. Тож, можливо, з Ломаченком буде та сама ситуація», - сказав Лінарес.

12 травня 2018 року Василь Ломаченко в рамках дебютного бою в легкій вазі нокаутував Лінареса ударом в печінку в 10-му раунді, відібравши у нього пояси WBA Super і The Ring.

Раніше менеджер українця Егіс Клімас розповів, що в Ломаченка немає зараз мотивації проводити бій у 2024 році.

Володимир Клепач Джерело: ringnews24.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 липня 2024, 07:47 4

«Атлетіко» був готовий придбати українця за 15 мільйонів євро