Тарас MИХАЛИК: «Сподіваюся, що в Любліні Динамо не пропустить»

Колишній захисник киян прокоментував майбутній матч проти «Партизана»

23 липня київське «Динамо» відкриває європейський футбольний сезон поєдинком проти сербського «Партизана» в другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Колишній гравець «Динамо» Тарас Михалик ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від протистояння в польському Любліні:

- Оскільки сезон в Україні ще не стартував, то це буде перший офіційний матч підопічних Олександра Шовковського. Динамівці доволі продуктивно цього разу попрацювали на трансферному ринку, зокрема, додав креативу їхнім діям прихід лідера «Дніпра-1» Олександра Піхальонка.

Як показали контрольні поєдинки на зборі в Австрії, кияни стали діяти більш різноманітно, частіше створюють гольові моменти. Це тішить. Проте непокоїть, що знову обороні бракує надійності. Тут є ще, над чим працювати.

Все ж, одна справа - спаринги й зовсім інша - Ліга чемпіонів. Переконаний, що вже тільки статусність поєдинку в Любліні неабияк мотивуватиме динамівців продемонструвати свої найкращі якості. А підтримка 12 гравця допоможе їм не тільки зберегти свої ворота на «замку», а й забити.

Киянам вже час почати голосно заявляти про себе й на міжнародній арені. Тим паче, що «Партизан» для них - зручний суперник. Всі попередні матчі динамівців з «Партизаном» в єврокубках закінчувалися на їхню користь. Цю приємну традицію треба зберегти.

Раніше ми повідомляли, що стала відома заявка «Динамо» на перший матч кваліфікації ЛЧ проти «Партизана».

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 липня 2024, 07:02 4

Хірн вважає, що у Джошуа зараз є шанси перемогти Усика