Стефан РЕШКО: «Із заміною Дніпра-1 слід враховувати спортивний принцип»

Відомий футболіст пропонує піти назустріч закарпатському футболу»

У понеділок, 22 липня, на Виконкомі УАФ має визначитись, хто замінить «Дніпро-1» в УПЛ - «Минай» чи переможець можливого «Турніру чотирьох», учасниками якого мають стати той самий «Минай», а також «Металіст 1925», «Лівий берег» та «Епіцентр».

Один із представників «золотого» складу київського «Динамо» зразка 1975 року Стефан Решко у коментарі Sport.ua поділився своїми думками щодо заміни «Дніпра-1».

«Все повинно відбуватись за спортивним принципом. На моє переконання, зайняти місце дніпровського клубу повинен «Минай». Ця команда не один рік грала у Прем'єр-лізі, а у минулому сезоні їй трішечки не вистачило для збереження прописки в еліті. Тепер, коли «Дніпро-1» знявся з чемпіонату, все - і спортивний принцип, і людський фактор говорять на користь «Миная». Тим більше, що Закарпатська область давно вважається футбольним краєм. Вона подарувала багатьох видатних футболістів, п'ятеро з яких отримали звання заслуженого майстра спорту. Жодна союзна республіка не давала колишній великій країні стількох гравців високого рівня, як Закарпаття. Тож вважаю, що «Минаю» варто піти назустріч, аби він представляв закарпатський футбол в УПЛ. У цьому питанні важливо поступити по-людськи: зваживши всі важелі. Тож справедливим буде залишити «Минай» у Прем'єр-лізі», - вважає Решко.

Раніше колишній гравець, а потім головний тренер київського «Динамо» та збірної України Олексій Михайличенко висловив своє бачення з приводу ситуації навколо «Дніпра-1».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 липня 2024, 13:20 4

«Кремінь» має проблеми з домашньою ареною

Коментарі