Гравець w0nderful: «Приємно, коли люди та натовп підтримують тебе»

Снайпер NaVi розповів про матч проти MOUZ та поділився очікуванням від фіналу Esports World Cup

Снайпер NaVi Ігор «w0nderful» Жданов розповів про матч проти MOUZ та поділився очікуванням від фіналу Esports World Cup.

- Ви перемогли MOUZ і вийшли у фінал Esports World Cup, але перша карта не вдалася, і ви програли 1-13. Як це сталося?

- Не знаю, ми готувалися до цієї карти і часто грали її на тренуваннях. Ми не прокинулися і не зробили те, що повинні були, тому програли. Були деякі ключові моменти, які ми мали виграти, але не змогли, тож карта так і закінчилася.

- Потім вам вдалося виграти Nuke, пік MOUZ. У вас була сильна сторона T, незважаючи на нічию в першій половині. Можете розповісти, як ви зібралися і довели справу до третьої карти?

- Ми багато грали на Nuke в цьому турнірі і знали, що вони збираються робити. У нас не було жодних сумнівів, ми просто грали. Ми забули першу карту, грали свою гру і повернулися. Думаю, вони трохи розслабилися після першої карти, тому ми просто робили свою справу на стороні T, ось і все.

- Третя карта пройшла досить впевнено на вашу користь. Чи очікували ви більш напруженої боротьби перед початком карти?

- Я ніколи не очікую, що буде легко чи важко, я просто хочу грати. Тож... ми просто грали. Я, звісно, був зосереджений на грі, ні про що не думав, а потім, коли у нас з'явилася велика перевага, я зрозумів, що ми можемо легко виграти.

- Ви явно були фаворитами публіки сьогодні ввечері. Які у вас враження від підтримки тут і від заходу в цілому?

- Приємно, коли люди підтримують тебе і натовп кричить за тебе, особливо коли ти починаєш вигравати раунди. Завжди приємно відчувати підтримку, це чудово.

- Перед перервою B1ad3 сказав, що будуть зміни, якщо ви продовжите грати так, як грали наприкінці минулого сезону. Чи відчуваєте ви впевненість у складі зараз?

- Думаю, так, ми вийшли у два фінали поспіль. У першому ми програли Spirit, у другому будемо грати проти G2, подивимося, що вийде. Я думаю, ми у хорошій формі. У нас був спад у формі протягом двох турнірів після мейджора, але ми відновили ясність думок і тепер здатні показувати відмінну гру.

- Завтра ви будете грати проти G2. Що ви думаєте про їхній новий склад?

- Їхній новий склад точно кращий за попередній. Вони грають дуже добре, і це їхній перший турнір, тож це може бути медовий місяць. Не знаю, як вони виступатимуть у майбутньому, але це відмінний склад і складний суперник.

- Які ваші очікування від завтрашньої гри? Чи відчуваєте ви себе певною мірою фаворитами, чи це гра 50 на 50?

- Я не думаю про це і нічого не відчуваю, це буде гра 50 на 50. Переможе більш підготовлена і сильна команда.

- Щодо майбутньої снайперської дуелі, що ви думаєте про гру проти m0NESY? На вашу думку, ви зіткнетеся з найкращим гравцем у світі?

- Так, він показує хорошу гру, я б навіть сказав відмінну. Він на 100% найкращий гравець у світі прямо зараз. Ми багато разів зустрічалися з ними, але я ніколи не думав про снайперську дуель. Я ніколи не думаю про це, тому що граю проти команди, а не одного гравця. Подивимося, що буде завтра.

- TaZ сказав мені, що він хотів би взяти реванш за мейджор. Чи готові ви показати переможну форму з мейджора?

- Звісно, готові!

У наступній стадії NaVi зіграють проти G2. Фінальний матч розпочнеться 21 липня о 21:00 за київським часом.

Олексій Тіньков Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 17 липня 2024, 21:36 1

Зіркою, яка з'явиться на обкладинці нової гри, буде півзахисник «Реала» Джуд Беллінгем