NIKO: «Перед матчем я сказав хлопцям, що ми виграємо 2:0»

Капітан G2 Нікола «Niko» Ковач дав коментар після перемоги над Virtus.pro

Капітан G2 Нікола «NiKo» Ковач дав коментар після перемоги над Virtus.pro.

«Все складається на цьому турнірі. Все йде нашим шляхом. Сподіваюся, завтра теж все буде йти так само добре. Зберігаємо оптимізм. Чесно кажучи, у мене було дуже хороше передчуття перед матчем зі Spirit.

Я знав, що у нас дуже хороші шанси на перемогу. Я навіть сказав хлопцям, що ми виграємо 2:0. Не знаю, що відбувається, але ми дуже добре граємо як команда. Можливо, це медовий місяць, але нам все одно. Ми просто повинні грати карту за картою, турнір за турніром. Подивимося, що буде на BLAST і в Кельні. Поки що ми хочемо насолоджуватися цим медовим місяцем.

Це чудово, що я повернувся у форму. Пройшло багато часу з тих пір, як я грав так добре. Не думаю, що я коли-небудь грав так добре в CS2. Приємно повернутися до своєї форми. Не хочу наврочити, але я відчував себе дуже добре на початку сезону, на буткемпі. Сподіваюся, що зможу зберегти цю форму».

Ця перемога вивела G2 у фінал змагань Esports World Cup. Наступний матч відбудеться вже завтра, 21 липня. Їхній суперник визначиться у протистоянні NaVi проти MOUZ.

Олексій Тіньков Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 липня 2024, 21:45 4

Український чемпіон може спробувати свої сили у боях на голих кулаках