Вікторія УС: «Приїхала на ОІ з невеликою травмою, але налаштована рішуче»

До Олімпійського села Парижа прибули перші українські спортсмени

В Олімпійське селище Парижа почали прибувати перші українські атлети. Першою з української команди до селища прибула представниця веслувального слалому Вікторія Ус разом з тренером Володимиром Усом.

Для чемпіонки Європейських ігор-2023 це вже третя Олімпіада в кар'єрі. Вікторія Ус поділилася своїми емоціями і враженнями від перших годин перебування в олімпійському селищі:

«Для мене це вже треті Олімпійські ігри, і завжди це щось особливе. Як тільки ти вдягаєш олімпійську форму - з'являється шалений заряд енергії, відчуваєш неймовірне піднесення.

Звичайно, коли третій раз їдеш на Олімпіаду, вже краще розумієш, що на тебе очікує. Але, все одно, емоції переповнюють. Хочеться по-справжньому насолодитися цим періодом та гідно представити країну.

Свої заключні збори я проводила у Франції, тому добиратися було недалеко. На жаль, приїхала з невеликою травмою і зараз ще проходжу реабілітацію, але, все одно, налаштована рішуче. Будемо боротися на максимумі.

Вже завтра на мене чекають тренування на каналі, кожного дня будемо підводитися до старту. Попри свій досвід, певний мандраж присутній, адже я представляю країну, яка знаходиться в стані війни. І лише завдяки нашим воїнами ми тут. Тому відповідальність велика, але ми з усім впораємося!»

Свій шлях на Олімпійських іграх Вікторія розпочне у перший змагальний день, 27 липня. Спортсменка представлятиме Україну в усіх трьох дисциплінах веслувального слалому - каное, байдарці та каяк-кросі.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 липня 2024, 20:40 3

Новою командою українця точно стане не турецький «Трабзонспор»