Windows зламався? У світі масштабний збій: не працюють аеропорти, банки

В Microsoft заявили, що компанія вивчає ситуацію

У світі відбувся масштабний технологічний збій. 19 липня не працюють аеропорти, банки, телеканали. Серія технічних збоїв порушила роботу авіакомпаній, фінансових установ. Microsoft повідомила про перебої в роботі своїх онлайн-сервісів, включаючи Windows.

McDonald's Corp., United Airlines Holdings Inc. та LSE Group - серед найбільших компаній, які повідомили про різні проблеми. Безліч корпорацій у світі повідомляють про збої у своїй роботі.

Частина проблем пов'язана із програмним забезпеченням кібербезпеки компанії CrowdStrike. У Microsoft заявили, що компанія вивчає ситуацію.

Перші збої з'явилися в США пізно ввечері в четвер, 18 липня, що пов'язано зі збоями в роботі сервісів Microsoft, включаючи Azure та 365. Багато авіакомпаній призупинили польоти.

Користувачі весь день повідомляють про збої у роботі сервісів Microsoft. Багато авіакомпаній в аеропортах повернулися до ручної реєстрації пасажирів.

У Microsoft заявили, що мають проблеми сервіси Azure і Microsoft 365. Про збої в роботі повідомили також великі банки, медіа та авіакомпанії.

Британський телеканал Sky News повністю припинив мовлення. В Австралії через збої в роботі систем мовлення виникли перебої у роботі телерадіокомпаній. Супермаркети у кількох країнах також призупинили роботу.

У Microsoft повідомили: «Ми розслідуємо проблему, яка впливає на здатність користувачів отримувати доступ до різних програм та служб Microsoft 365».

Микола Степанюк Джерело: Українська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 липня 2024, 13:49 13

Голкіпер «Реала» продовжить кар'єру в «Челсі»

Коментарі