Тренер Норвегії U-19 дав оцінку матчу з Україною U-19 на Євро

Луїс Пімента – про нічию 0:0 з підопічними Дмитра Михайленка

Головний тренер збірної Норвегії U-19 Луїс Пімента прокоментував матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024 U-19 з командою України U-19, який завершився внічию 0:0.

«У нас було кілька чудових моментів, особливо в першому таймі; ми двічі влучили у каркас воріт. Звичайно, після поразки в першому матчі (від Італії з рахунком 1:2. - прим.) [забитий м'яч] надав би нам імпульс, адже на кону в обох команд стоїть дуже багато. Вони зіграли перший матч внічию, ми програли. Гол надав би нам імпульс. Ви бачили, що наприкінці, коли з'явилися моменти, ми трохи поквапилися, замість того, щоб зосередитися на завершенні та проявити більше самовладання.

Нам потрібно зосередитися на тому, щоб зробити свою роботу в останньому матчі [проти Північної Ірландії] і набрати чотири очки в групі, а не на тому, що станеться в інших матчах», - заявив Пімента.

Після другого туру в групі А Євро-2024 U-19 лідирує збірна Італії U-19, у якої 6 очок із шести - вона достроково вийшла до плей-оф. Далі йдуть Україна U-19 (2 пункти), а також Норвегія U-19 і Північна Ірландія U-19 (по 1 очку).

У матчі 3-го туру українській команді для виходу в півфінал потрібна перемога над Італією. «Синьо-жовтих» може влаштувати і нічия, якщо матч між Норвегією та Північною Ірландією також завершиться миром.

Юрій Остроумов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 липня 2024, 13:29 1

Енді не впевнений, хто переможе, але буде на боці українця

Коментарі