Золоте покоління? Нападник Шахтаря оцінив перспективи Мудрика та Судакова

Лассіна Траоре в захваті від українських талантів

Нападник донецького «Шахтаря» Лассіна Траоре оцінив перспективи свого одноклубника Георгія Судакова та вінгера лондонського «Челсі» Михайла Мудрика.

- У нас як: спершу називали збірну «золотим поколінням», зараз багато критики, причому, дістається тим, хто вважається найбільшим талантом - як Мудрик, Судаков, наприклад. Розсудіть: хлопці справді талановиті чи це ми собі компліменти говорили просто?

- Дуже талановиті! Дуже! Я ж маю привілей бачити їх не лише в грі, а працюю з хлопцями щоденно на тренуваннях, знаю, про що говорю. І Міша, і Георгій - це дуже талановиті футболісти. Впевнений, на них чекає дуже сильна кар'єра на європейському рівні.

- Чому тоді в Мудрика проблеми в «Челсі» та АПЛ?

- Варто набратися терпіння всім сторонам. Щоб такого талановитого футболіста використовувати, треба й стабільність команди, й пильність тренерів. Мудрик - працездатний, має прекрасну швидкість, талант. У нього все вийде, і я в цьому не сумніваюся.

- Як колектив сприймає чутки довкола Судакова?

- Ми раді, що Георгій - як один із гравців «Шахтаря» - викликає до себе увагу. Він дуже здорово прогресує. Я завжди радий з ним грати.

Раніше Лассіна Траоре оцінив виступ збірної України на Євро-2024.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 липня 2024, 12:32 0

В ці дні УПЛ має визначитися, ким замінити Дніпро-1

Коментарі