Аякс – Олімпіакос. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

19 липня відбудеться товариський матч, в якому «Аякс» зустрінеться з «Олімпіакосом». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Аякс

Команда, безумовно, залишається всеєвропейською футбольною легендою та голландським національним рекордсменом за кількістю трофеїв. Але в 2022 році пішов тен Хаг, який узяв другий титул поспіль, і приблизно тоді ж зі скандалом звільнили Овермарса. І дуже швидко справи погіршилися настільки, що під час розіграшу 2023/2024 червоно-білі оновили масу своїх антирекордів. Вони досягали зони вильоту Ередивізії, і добре, що хотіли б із ван т'Схіпом вгадали - той виявив себе як пожежник, у результаті буквально витягнувши амбітний клуб на 5-те місце. Воно дозволило навіть у єврокубках залишитись! І вже наприкінці місяця буде протистояння із сербською Войводіною у кваліфікації Ліги Європи. До нього готує вже новий наставник, Фаріолі, якого переманили з Ніцци. Непогано заробивши на тому самому Мікаутадзе, поки що купувати не поспішають. А поки що грають, і досить активно, хоч і не завжди успішно, товариські поєдинки.

Ставки на матч Аякс - Олімпіакос

Олімпіакос

Клуб дуже схожий на свого суперника - аж до того, які кольори використовуються. Це теж рекордсмен національного футболу, який виграв найбільше різних трофеїв... І після 2022 року втратив статус флагмана. Тут обійшлося без таких драматичних провалів, як у Амстердамі. Але і для гарячих уболівальників, і для амбітного керівництва 3-тє місце в 2023/2024 - це явна і болісна невдача... Але Хосе Менділілібар, який прийшов по ходу розіграшу, компенсувавши її з лишком, вигравши Лігу конференцій! Зрозуміло, що іспанець тепер у Піреї має культовий статус. Але перед ним уже ставлять нові завдання, а з новачків поки що й назвати толком немає кого - а ось Іборра повернувся на батьківщину, перебравшись у Леванті.

Статистика особистих зустрічей

Клуби грали у кубку чемпіонів у 1983-му та 1998-му роках. У першому випадку після пари нульових нічиїх у екстра-таймі перемогли греки. У другому були 1:0 в Піреї та 2:0 в Амстердамі на користь господарів арени.

Прогноз

GGBET не вірить у греків, які тільки-но вийшли з відпустки. Голландці грають довше, і непогано - віримо в їхню перемогу (коефіцієнт - 1,8).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 липня 2024, 07:05 3

Найкращим спортсменом було визнано Майкла Фелпса