Легендарний Оуен назвав фаворитів сезону в АПЛ. Що у Челсі з Мудриком?

Володар Золотого м'яча 2001 дав прогноз на нову кампанію

Колишній нападник «Ліверпуля» і збірної Англії Майкл Оуен поділився очікуваннями від нового чемпіонату в Англійській Прем'єр-лізі.

Нині 44-річний ексгравець упевнений, що «Манчестер Сіті» за підсумками сезону-2024/2025 зможе в історичний п'ятий раз поспіль стати чемпіоном Англії.

Оуен упевнений, що його колишній клуб - «Ліверпуль» - під керівництвом нового головного тренера Арне Слота, а також «Арсенал» стануть найближчими конкурентами «Сіті».

А ось ще один клуб у топ-4 АПЛ Майкл Оуен так і не вибрав. Він упевнений, що боротьбу за цю позицію вестимуть «Астон Вілла» і «Тоттенгем».

Гіганти Англійської Прем'єр-ліги - «Манчестер Юнайтед» і «Челсі» - відсутні в прогнозах Оуена. Колишній форвард вважає, що обидві команди покращать свої результати порівняно з минулим сезоном. Але не більше того.

«Я не думаю, що «Манчестер Юнайтед» і «Челсі» з новим тренером повернуться на колишні висоти», - заявив Оуен.

Нагадаємо, АПЛ у сезоні-2023/2024 виграв «Манчестер Сіті», за ним фінішували «Арсенал» і «Ліверпуль». У топ-4 фінішувала «Астон Вілла». А «Челсі», кольори якого захищає українець Михайло Мудрик, розташувався на 6-й підсумковій позиції.

Раніше Майкл Оуен передбачив спад у «Ліверпуля» за нового тренера.

Юрій Остроумов Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 липня 2024, 08:32 36

Євгену завжди щось заважало