Матчі між Динамо і Партизаном пройдуть без гостьових уболівальників

Такі заходи безпеки вжито на прохання «Динамо»

Белградський «Партизан» офіційно повідомив про те, що на прохання «Динамо» Київ обидва матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів пройдуть без присутності гостьових глядачів:

«На прохання київського «Динамо», як господаря першого матчу, який через воєнні обставини в Україні проводить свої матчі в Польщі, а також можливих інцидентів серед уболівальників, особливо стосунків між фан-групами двох клубів, і особливо після поїздки в рф на футбольний турнір, було ухвалене рішення в жодному з двох матчів (у Польщі та Сербії) не допускати присутності приїжджих уболівальників. Це рішення було ухвалено за рекомендацією і за погодженням із місцевою владою Польщі, а також за рекомендацією і схваленням УЄФА.

Відповідно до досягнутої домовленості, ФК «Партизан» не проситиме для своїх уболівальників квитки на поєдинок у Любліні та закликає своїх уболівальників не подорожувати самостійно до Польщі.

Київське «Динамо» дотримуватиметься тієї самої угоди і не матиме підтримки своїх уболівальників на матчі в Белграді, на яку вони мають право, незважаючи на те, що «Партизан» перебуває під санкціями УЄФА.

Таке рішення було ухвалено насамперед для того, щоб забезпечити безпеку всіх учасників майбутніх матчів і запобігти потенційним інцидентам».

Нагадаємо, перший матч відбудеться в польському Любліні 23 липня і буде формально домашнім для «Динамо». Матч-відповідь - 31 липня в Белграді.

Олег Дідух Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 липня 2024, 20:20 1

Савіо перейшов в англійський клуб

Коментарі