Мати Мбаппе: «Якби не Реал, то Кіліан ніколи б не пішов з Парижа»

Агент гравця Кіліана розповіла про конфліктні моменти з минулим клубом

Мати і за сумісництвом агент гравця мадридського «Реала» Кіліана Мбаппе розповіла про конфліктні моменти з попереднім клубом гравця - «ПСЖ».

«Те, що сталося з «ПСЖ», можна порівняти з розставанням. Коли ми розлучаємося, думаємо тільки про негатив, але наша роль - дивитися вперед і дати час Кіліану згадувати лише позитивні моменти останнього року в Парижі. Сьогодні Кіліан у «Реалі», і за це треба дякувати не тільки «Монако», але й «ПСЖ». «ПСЖ» повірив у нього в 18 років, заплативши таку суму грошей... Думаю, Кіліан віддячив їм сповна.

Що стосується відмови йти з « «ПСЖ» у 2022 році, то не варто шкодувати. Коли ти народився в Парижі і виріс у Бонді, це щось значить - грати на Парк де Пренс. Кіліан ніколи не брехав, завжди говорив президенту, що піде в «Реал». Коли це стається, це складно, але без «Реала» Кіліан ніколи б не пішов з Парижа. Це було нелегко, але я не шкодую, потрібно пам'ятати хороше. Це було дуже, дуже важко для Кіліана, але коли ти футболіст і заробляєш такі гроші, ти не маєш права на поганий настрій».

Раніше ми повідомляли, що Мбаппе не зможе керувати машиною найближчим часом.

Олексій Тіньков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 липня 2024, 14:40 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок