Коноплянка розповів, як їм з Зозулею прийшла ідея стати агентами

Колишні гравці збірної України хочуть допомагати молодим футболістам

Колишній гравець національної збірної України Євген Коноплянка розповів, як їм з Романом Зозулею прийшла ідея створити футбольну агенцію.

- Ми зідзвонювалися з Ромою дуже часто, розмовляли за всіх гравців. Завжди своїх якось обговорювали - коли вони грають, куди хто перейшов. І це так вийшло випадково… Це не випадково, що ми розмовляємо за футбол - випадково, що ми в один голос якось сказали, що прикольно це все. Тому що ми це все пройшли, і хочеться допомогти, поміняти цю ситуацію на прикладі, як у мене було, на прикладі, як було у Роми. Тому що в нас не було таких агентів, кому могли ми довіряти, а це дуже важливо. Якщо ти довіряєш агенту - він усе робить. Якщо в тебе є така людина, ти можеш не переживати, він робитиме для тебе все найкраще - і ти в шоколаді.

І ми так заговорили за це: «Може, спробуємо?» - «Давай, чому ні?» Хочеться допомогти талановитим гравцям, які хочуть грати не тільки в топових клубах України, а ще в Європі. Ми спробуємо підкоригувати цей момент, і я впевнений, що в нас усе вийде.

- Чому не тренер чи спортдиректор, а саме агент?

- На даний момент хочеться спробувати в цій сфері. Це футбол. Директор - також у футболі, тренер - так, звісно, всі розуміють. Тому все може бути. Може, я скажу через 2 роки, що не так подобається, як я планував. А може і навпаки. Краще пробувати все, ніж сидіти на місці та розповідати щось.

- Твоя агентська мрія?

- Як я бачу це: всі мої гравці мені довіряють, вони мене цінують, і я також. Я приїжджаю на всі стадіони. Це буде, уявляєте, фінал Ліги чемпіонів. Це ось ціль - я приїжджаю на цей фінал і знаю, що він там забиває гол. Це наша мрія, до якої ми йдемо.

- Які плани агенції на найближче майбутнє?

- У нас вже є хлопці, з якими ми підписали. Ми це офіційно не ставили в інтернет для того, щоб зробити це відео, і тоді вже можна показувати наших усіх гравців. Тому ми і зробили вже більше ніж 5 трансферів у нашому інстаграмі і ми це все будемо публікувати. Ми вже у справі.

Раніше Євген Коноплянка дав пораду молодим українським футболістам.

Дмитро Вербинський Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 липня 2024, 09:49 0

Артем може влітку залишити каталонський клуб