Карпати та тернопільська Нива розійшлися миром у спарингу

Команди забили по три м'ячі у ворота один одного

У середу, 17 липня, львівські Карпати провели контрольний поєдинок проти тернопільської Ниви. Матч завершився результативною нічиєю 3:3.

Спаринг розпочався доволі динамічно, адже вже перша атака Карпат закінчилась забитим голом. На 2-й хвилині Стеніо знайшов у штрафному Іґора Невеса, а форвард віддав під удар Амбросію Чачуа. Капітан потужно пробив з меж карного, і голкіпер зміг відбити удар, проте першим на добиванні опинився Ян Костенко, який отримав по ногах від захисника Ниви. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, до якої підійшов Іґор Невес - бразилець холоднокровно виконав вирок.

Гості зрівняли рахунок доволі швидко. На 5-й хвилині Андрій Кожухар перевів мʼяч на кутовий після удару головою від одного з нападників Ниви. Після подачі з кутового тернополяни знову пробили по воротах Кожухаря. Голкіпер і цього разу врятував свою команду, проте першим на добиванні виявився Дмитро Галадей - 1:1. На 14-й хвилині Орест Кузик вирвався віч-на-віч з голкіпером та заробив для своєї команди ще один пенальті. Цього разу до позначки підійшов Павло Полегенько та вивів зелено-білих вперед.

Підопічні Євгена Калиниченка швидко повернулись у гру та не лише змогли зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Спочатку команда з Тернополя забила на 16-й хвилині стараннями Богдана Козака, а на 25-й хвилині заробила пенальті, який реалізував Андрій Різник. Після результативного старту суперники знизили темп гри та до кінця тайму гострих моментів не створювали.

По перерві перший момент створили гості. Втім Олександр Ільющенков удар з меж штрафного майданчика парирував. Натомість карпатівці скористались своєю нагодою та зрівняли рахунок. Юрій Тлумак на 53-й хвилині продемонстрував яскраві індивідуальні дії та прицільно вдарив з меж карного майданчика - 3:3.

На 64-й хвилині Артур Шах розігнав стрімку контратаку та віддав на Євгена Підлепенця. Хавбек обіграв захисника і пробив у дальній кут - голкіпер відвів загрозу. На 69-й хвилині Тарас Саків потужно стріляв з дальньої дистанції, а воротар перевів мʼяч на кутовий. На 76-й хвилині голкіпер Ниви необачно зіграв на виході та грубо збив Вадима Сидуна. Арбітр продемонстрував воротарю червону картку.

До кінця гри леви більше володіли мʼячем та більшість часу провели на половині поля опонентів. Проте до фінального свистка рахунок не змінився.

Товариський матч

17 липня, 17:00. Бартатів.

Карпати (Львів) - Нива (Тернопіль) - 3:3

Голи: Іґор Невес, 3 (пен), Полегенько, 15 (пен), Тлумак, 53 - Галадей, 5, Козак, 16, Різник, 25 (пен)

Карпати (1-й тайм): Кожухар, Сухар, Бабогло, Мірошніченко, Полегенько, Чачуа, Альварес, Костенко, Кузик, Стеніо, Іґор Невес.

Карпати (2-й тайм): Ільющенков, Саків, Бабогло, Рябов, Мірошніченко (Полегенько, 67), Шах, Чех, Підлепенець, Тлумак, Сидун та гравець на перегляді.

Микола Степанюк Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 21:38 1

Фрагменти чергового контрольного матчу на зборі Динамо