Реванш Усик – Ф'юрі може відбутися раніше. Усе залежить від великого боса

Менеджер британця Спенсер Браун детально пояснив ситуацію

Спенсер Браун, менеджер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 KO), зізнався, що реванш його клієнта проти об'єднаного чемпіона світу Олександра Усика (22-0, 14 KO) може відбутися раніше.

«Усе зроблено. Не слухайте Джонні Нельсона, тому що він не знає, про що говорить. Усе погоджено, зроблено, контракт підписано. Бій відбудеться 21 грудня. Я на це сподіваюся. Але це не остаточна дата, оскільки ще буде анонс, і, ймовірно, поєдинок відбудеться 13 грудня. Це можливо.

Ми розглядаємо три дати. Бій пройде в рамках Riyadh Season. Можливо, вони навіть поб'ються раніше, а в андекарді можуть битися Бетербієв і Бівол. Так що я не знаю. Усе залежить від великого боса нагорі й того, що він хоче зробити», - сказав Браун в інтерв'ю YouTube-каналу Eze Talks Sports.

Зазначимо, що великим босом менеджер британця називає керівника Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль-Шейха.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 18:12 0

Бій Стівенсона та Сепеди навряд чи відбудеться