ОФІЦІЙНО. Коноплянка оголосив про завершення кар'єри

Український вінгер більше не вийде на футбольне поле

Колишній футболіст національної збірної України Євген Коноплянка офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри у віці 34 років:

«Сьогодні поділюся з вами дечим дуже важливим. Футбол для мене - більш ніж просто гра, більш ніж просто спорт чи змагання. Це велика частина мене, як людини, особистості і професіонала. Я дуже люблю цю гру і ціную кожен момент, який мені довелося пережити, знаходячись на футбольному полі.

Та сьогодні я маю повідомити вам про те, що ухвалив рішення завершити професійну кар'єру. Тож дякую усім, хто пройшов зі мною цей шлях, усім хто розділяв зі мною радість перемог та сум поразок, усім хто слідкував за мною і підтримував на полі та поза ним.

Але кожен кінець - це новий початок, тож я не залишаю спорт назовсім.

Я став засновником двох крутих проєктів, які, сподіваюся, зацікавлять і вас!

Скаутська агенція для футболістів, яку ми заснували сумісно з Романом Зозулею. Місце, де ми будемо допомагати молодим талановитим хлопцям здійснювати свої мрії, та кіберспортивна організація - місце, де я здійснюватиму свою мрію, адже я дуже давно і палко люблю комп'ютерні ігри».

За свою професійну кар'єру на клубному рівні Євген Коноплянка провів 427 матчів, відзначившись 74 забитими м'ячами та 61 гольовою передачею. Також на його рахунку 87 поєдинків, 21 гол та 15 асистів за збірну України.

Цікаво, що раніше Роман Зозуля спростовував створення спільної футбольної агенції разом з Євгеном Коноплянкою.

Допис, поширений Yevhen Konoplyanka 👦🏻⚽️🏆 (@konoplyanka.official)

Дмитро Вербинський Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 15:16 0

Лука Модрич проведе ще один сезон у складі «вершкових»

Коментарі