Клуб Першої ліги ЮКСА підписав чотирьох новачків

Новачки: Євген Проданов, Андрій Дедяєв, Микита Ситников, Максим Казаков

Клуб Першої ліги ЮКСА Тарасівка підписав чотирьох новачків.

Євген Проданов. 26-річний вихованець футболу Донеччини останні сезони провів у складі «Тростянця». За команду з Сумщини у минулому сезоні Євген відіграв 20 матчів у яких до свого активу заніс 4 забиті голи. Також у доробку Євгена - виступи за юнацький склад донецького «Шахтаря», ФК «Маріуполь», «Металіст 1925» та ФСК «Маріуполь» («Яруд»).

Андрій Дедяєв. На професійній арені 29-річний півзахисник провів 185 матчів. Андрій виступав у складі «Енергії» (Нова Каховка), СК «Краматорськ», «Кривбасу» та мирівської «Дружби». Окрім золота минулого сезону, разом з «Кривбасом» та «Енергією» двічі піднімався на п'єдестал Другої ліги.

Микита Ситников. 20-річний півзахисник у своїй кар'єрі виступав за юнацькі склади «Олександрії», «Чорноморця» та варшавської «Легії». У сезоні 2023/24 грав у складі «Чорноморця» U-19.

Максим Казаков. 28-річний півзахисник є вихованцем київського «Динамо». У своєму активі має ігри за юнацькі збірні України U-19 та U-21. Є досвід гри в УПЛ у футболці луганської «Зорі», а минулого сезону став чемпіоном Другої ліги в складі мирівської «Дружби».

Дмитро Чирикал став асистентом головного тренера ФК ЮКСА. До тренерського штабу Миколи Цимбала приєднався досвідчений фахівець Дмитро Чирикал. Останнім місцем роботи тренера була мирівська «Дружба», з якою він став чемпіоном у Другій лізі. На шляху до золота третього за силою дивізіону України здобув чимало трофеїв рівня Київської області та всеукраїнського аматорського футболу.

Микола Степанюк Джерело: ФК ЮКСА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 07:18 0

Мирослав Небесник повідомив, що представників закарпатців не запросили на засідання