Голи Корсун і Кравчук. Жіноча збірна України переграла Хорватію

Підопічні Володимира П'ятенка вийшли в плей-оф відбору на чемпіонат Європи

Відбувся останній тур відбору на жіночий чемпіонат Європи, в якому зустрічалися збірні України та Хорватії. Гра проходила у Північній Македонії.

У випадку перемоги Україна займала б друге місце і в плей-оф могла б отримати простішого суперника. Третє місце також давало можливість продовжити боротьбу за чемпіонат Європи, але українки мали постаратися обійти своїх опоненток в очному матчі.

І підопічні Володимира П'ятенка впевнено справилися з своєю задачею, практично нічого не давши зробити суперницям. Натомість самі забили двічі в першому таймі - Андрухів та Калініна по черзі асистували відповідно Корсун та Кравчук. Варто відзначити саме Вероніку Андрухів, яка провела сильний матч і неодноразово якісно навішувала чи прострілювала у штрафний суперниць, проте її передачі вдалося конвертувати в гол тільки раз.

У другому таймі команди відверто догравали, тому рахунок не змінився. Україна набрала 11 очок, обійшла Хорватію і тепер ще матиме двоматчеву дуель за право виходу на чемпіонат Європи з потенційно слабшим суперником, ніж міг би бути у випадку зайняття третього місця.

Відбір на чемпіонат Європи серед жінок. Група В4. 6 тур

Україна - Хорватія - 2:0

Голи: Корсун, 30, Кравчук, 35

Попередження: Кравчук, 33, Глущенко, 87 - Крзнарич, 43, Дучич, 54

Україна: Келюшик - Корсун, Апанащенко (Котик, 90+2), Люб. Шматко, Басанська - Петрик (Молодюк, 82), Хімич - Андрухів, Калініна (Семків, 82), Овдійчук (Глущенко, 74) - Кравчук (Козлова, 46)

Хорватія: Бачич - Дучич, Навркла, Врачевич, Єленчич - Сліпчевич (Люштіна, 46), Крзнарич - Маркович, Лубіна, Мікуліца (Лойна, 46) - Пезель (Чаневац, 46)

Арбітр: Луїз Томпсон (Північна Ірландія)

Тренувальний центр ФФМ (Скоп'є, Північна Македонія)

УКРАЇНА - ХОРВАТІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 10:20 7

Олег Федорчук вважає, що в юного іспанця немає унікальних якостей

Коментарі