Колишній чемпіон світу – про бій Джошуа – Ф'юрі: «Вони проґавили момент»

Гленн Маккрорі не впевнений, що британці поб'ються

Колишній чемпіон IBF у крузервейті Гленн Маккрорі сумнівається, що поєдинок Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі коли-небудь відбудеться.

«Часто бої, які ви дійсно хочете побачити, не відбуваються, і кілька років тому це був приголомшливий бій, але вони проґавили момент.

Я не впевнений, що хлопці поб'ються. Якщо Ф'юрі не реабілітується в бою з Усиком, то значить, він уже зробив усе можливе і заробив достатньо грошей. Те ж саме буде, якщо Джошуа не покаже себе проти Дюбуа. Їм не потрібен цей бій, а коли голод зникає, боєць уже ніколи не буде колишнім.

Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі зробили великі речі для британського боксу у надважкій вазі. Деякий час британці були посміховиськом, коли йшлося про найкращих надважковаговиків світу, але Джошуа і Ф'юрі змінили ситуацію.

Але я думаю, що ми побачили найкраще від обох. У житті кожного бійця настає момент, коли він досягає свого піку, а далі починається спад, і обидва ці бійці зараз перебувають на вершині», - сказав Маккрорі.

Найближче до того, щоб вийти на ринг разом, вони підійшли у 2021 році, коли обидва бійці володіли всіма чотирма поясами головних санкційних організацій. Але ці плани були швидко зруйновані після того, як суд постановив, що Деонтей Вайлдер має право реалізувати опцію на третій бій із Ф'юрі.

Відтоді обидва бійці втратили титули чемпіона світу. Ф'юрі проведе реванш з Усиком за пояси WBA, WBC і WBO 21 грудня, а Джошуа 21 вересня битиметься з нещодавно оновленим чемпіоном IBF Даніелем Дюбуа.

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 11:23 3

У відомого боксера виник конфлікт з кур'єром служби доставки