Мбаппе на своїй презентації в Реалі розповів про головну мрію. Дав обіцянку

Француза представлено в Мадриді як гравця «галактікос»

У Мадриді відбулася презентація нападника Кіліана Мбаппе як гравця Реала.

Під час церемонії представлення 25-річний уродженець Парижа звернувся іспанською мовою до всіх присутніх, чим усіх неабияк здивував. Зокрема, Мбаппе дав одну обіцянку.

«Доброго ранку всім. Я спробую говорити іспанською. Вау... це неймовірно - бути тут. Я багато років мріяв грати за мадридський «Реал», і сьогодні моя мрія збулася. Я щасливий. Я хочу подякувати президенту Флорентіно Пересу, який довіряв мені з самого першого дня. Багато що сталося... але спасибі вам. Також дякую всім людям, завдяки яким я опинився тут. Я бачу всю свою сім'ю, мою маму, яка плаче.

Це неймовірний день. З самого дитинства у мене була тільки одна мрія, і те, що я тут, означає для мене дуже багато. Спасибі мадридистам, тому що протягом багатьох років вони дарували мені свою любов. Тепер у мене є ще одна мрія - втілити в життя історію цього клубу. Я збираюся віддати своє життя за цей клуб і цей герб.

У мене є послання для дітей. Я був такою ж дитиною, як і ви. За допомогою пристрасті і мрії ви можете домогтися всього, чого захочете.

Я пишаюся тим, що здійснив свою мрію і став гравцем найкращого клубу в історії футболу. Я не буду продовжувати, бо можу заплакати. А тепер усі разом: 1, 2, 3 - Вперед Мадрид!!!», - заявив Мбаппе на власній презентації.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 17:25 2

Найкращим визнали м'яч Ямала у ворота Франції