ВІДЕО. Ювентус показав нову домашню форму. Хочуть на Місяць?

У туринців нове екіпірування

Туринський «Ювентус» презентував нову домашню форму на майбутній сезон 2024/2025 рр.

У таборі «старої синьйори» впевнені, що нове екіпірування команди для проведення домашніх матчів мотивуватиме гравців і вболівальників на дослідження нових горизонтів.

«Чорне і біле поєднуються в сміливій космічній інтерпретації з тонкою графікою кратерів на поверхні, яка відображає неповторний ландшафт місячної поверхні.

Святкування місячних місій - найвищий символ новаторського духу: така мета домашньої форми сезону 2024/25, покликаної продемонструвати прагнення «Ювентуса» розширювати межі можливого і його постійний пошук прогресу.

Також у цьому випадку «Ювентус» хоче надихати гравців і вболівальників продовжувати досліджувати нові горизонти, і він хоче зробити це за допомогою своєї форми.

Виготовлена з високою точністю, футболка має унікальну текстуровану тканину, створену з використанням методу 3D-інжинірингу, що дає змогу побудувати футболку на трьох рівнях, створюючи як візуальну, так і тактильну інтригу під час розгляду зблизька, включно з текстурованими деталями, які імітують поверхневу хвилю Місяця», - сказано в релізі клубу до презентації ігрової форми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Ювентус» націлився на одне з відкриттів Євро-2024.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Ювентус
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:53 8

Каталонців зацікавив Олександр Петрусенко