Рух визначиться з потенційним новачком після гри з Лутоном

Львів'яни після цього матчу відпустять також одного гравця на Олімпіаду

Як стало відомо Sport.ua, на словенському етапі підготовки до нового сезону футболісти «Руха» 16 липня проведуть черговий спаринг - з англійським «Лутоном».

У львів'ян наразі півзахисник збірної Гваделупи Фредді Плюман ще відновлюється після травми й тому займається за індивідуальною програмою.

Не зможе сьогодні головний тренер Віталій Пономарьов розраховувати й на півзахисника Олега Федора та нападника Ігоря Краснопіра, які вже вирушили в розташування олімпійської збірної України в Франції.

Після спарингу з «Лутоном» до них завтра приєднається й ще один «олімпієць» - захисник Олексій Сич. Сьогодні за ним будуть спостерігати в матчі з британцями скаути відразу трьох європейських клубів.

Наразі в тренувальному таборі львів'ян в Словенії знаходиться лише один потенційний новачок - опорний півзахисник Владислав Семотюк, який належить «Кривбасу», а минулий сезон на правах оренди провів у «Минаї». Віталій Пономарьов ще не визначився, чи потрібен Семотюк «Руху», але після цієї гри, скоріше за все, буде ухвалене остаточне рішення, чи будуть його запрошувати в львівський клуб на постійній основі.

Раніше ми повідомляли, що у «Руху» розповіли, чому не відпустили всіх гравців в олімпійську збірну.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:53 8

Каталонців зацікавив Олександр Петрусенко