Кілька варіантів. Металіст 1925 пояснив, хто може замінити Дніпро-1

Про ситуацію розповів Андрій Недєлін

Генеральний директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін розповів про те, що все ще немає ясності, хто замінить «Дніпро-1» в УПЛ, якщо клуб зніметься з чемпіонату.

Повідомлялося, що головним претендентом є «Минай», але харків'яни готові до того, що можуть повернутися до еліти.

«Завтра, 16 липня, о 12:00 заплановано загальні збори клубів УПЛ, на яких буде порушено питання ситуації, що трапилася з «Дніпро-1», та її наслідків».

«Але хотілося б зазначити, що багато хто недостатньо обізнаний чи неправильно трактує регламент УПЛ. У регламенті чітко сказано, що рішення про склад учасників УПЛ приймає виключно виконком УАФ на підставі пропозицій від клубів. Заява про те, що учасники УПЛ голосуватимуть за те, щоб включити «Минай» до складу УПЛ, має суто провокаційний характер і не збігається з реальністю».

«Тобто теоретично, виходячи з регламенту, до УАФ може бути передано кілька пропозицій. Ми чули з преси щонайменше три: розширення складу учасників, плей-оф між «Металістом 1925» та «Минаєм», турнір чотирьох. Тому передчасно робити подібні висновки, адже ніхто не знає, скільки і яких буде пропозицій висунуто учасниками загальних зборів, які УПЛ зобов'язана надати УАФ», - сказав Недєлін.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 10:42 0

Колишній головний тренер «Динамо» поділився думкою щодо суперечливої тези