Русенборг – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

15 липня на «Леркендаль» пройде товариський матч, у якому «Русенборг» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Русенборг

Команда, звичайно, не могла відмовитися від подібної опції - зараз перетинатися із противниками такого рівня для неї можливо лише у контрольних поєдинках. Адже це лише для тих, хто не стежить за норвезьким футболом, маленькі тролі залишаються символом спорту у своїй країні та завсідником єврокубків. Але взагалі-то крайній чемпіонський титул було взято ще 2018-го, а торішній розіграш Елітсерії колишній флагман закінчив лише на 9-й позиції. Та й зараз не особливо вражає, так само бовтаючись у районі екватора поточної турнірної таблиці. Перемог у представника Тронхейма у розіграші був більший, ніж поразок, пропускали м'ячі частіше, ніж забивали. Сарпсборгу в минулому турі взагалі поступилися 1:4.

Ставки на матч Русенборг - Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед

Клуб готується до третього сезону під проводом тен Хага. Здавалося, що Еріка під тиском нових інвесторів звільнять, адже після оптимістичного 2022/2023 червоні дияволи відверто здали по всіх позиціях: провалилися в Лізі чемпіонів, посівши останнє місце у нескладній групі та відкотилися на 8-ме місце у АПЛ. Але, можливо, нідерландця врятувало останнє слово: закриваючи сезон дербі з Манчестер Сіті на Вемблі, манкуніанці несподівано перемогли і виграли кубок Англії, а з ним - і перепустку до Ліги Європи. У результаті співробітництво із фахівцем продовжили. І зараз під його керівництвом розпочинається підготовка до нового сезону. Хоча, звичайно, поки що вибір гравців обмежений - багато хто з тих, хто виступав на Копа Америка та Євро, приєднається пізніше, використавши повноцінну відпустку. Немає поки що й повноцінних новачків, цього разу МЮ, як і всі гранди, не поспішав укладати серйозні угоди у першій половині літа. Та й якщо оформлять Зіркзе, нідерландець фізично не встигне прибути зі збірної.

Статистика особистих зустрічей

Вперше англійський гранд прибуде до Тронхейма.

Прогноз

GGBET не вірить у норвежців. Але це перший поєдинок для англійського гранда, і краще зупинитися на тоталі більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,7).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 11:14 9

Дісталося колишньому футболісту «Динамо» та «Шахтаря» Андрію Канчельскісу