Італія U-19 – Норвегія U-19. Прогноз і анонс на матч Євро-2024 U-19

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

15 липня на «Сів'ю» пройде матч 1-го туру чемпіонату Європи з футболу U-19, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Норвегії. Поєдинок розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Італія U-19

Команда минулого такого розіграшу, рік тому, стала чемпіоном - рівно через двадцять років після першого подібного титулу. Ще тричі адзурріні діставалися фіналу, втім, вистачало випадків, коли ця збірна взагалі не пробивалася на турнір з його регламентом, що передбачає 8 учасників. Цього разу також не все виходило: ще в першому раунді кваліфікації футболісти програли сусідам, Швейцарії. Але виграли і в Ліхтенштейна, і в Сербії, і цього вистачило для просування далі. У березні, у вирішальному раунді, вже потрібно було лише посідати перше місце, і вже там підопічні Бернардо Корраді змогли продемонструвати стовідсоткові результати, обігравши і Шотландію, і Чехію, а грузинів в останньому турі розгромили 5:0.

Ставки на матч Італія U-19 - Норвегія U-19

Норвегія U-19

Збірна часто грала на Євро на початку століття, щоправда, всі три спроби закінчувалися невиходом із групи. Після довгої паузи, скандинави повернулися у 2018-2019, але знову залишалися без участі у плей-оф. У цьому плані проривним виявився минулий чемпіонат, де нарешті вдалося вибратися до півфіналу. Наразі вдалося подолати без особливих проблем обидва етапи відбору. Спочатку, у жовтні, виграли послідовно у Гібралтару (там і зовсім дійшло до 10:0), Латвії та Угорщини, потім, уже в березні, не завадили навіть 2:2 з Боснією зайняти підсумкове перше місце у квартеті - благо, з іншими своїми суперниками, Чорногорією та Ізраїлем, підопічні Йохансена були невблаганні, і оформили перемоги, забиваючи і там по два голи.

Статистика особистих зустрічей

2003-го року італійці вигравали 1:0 у скандинавів на Євро. Через 15 років уже у матчі цих команд на турнірі фіксувалася нічия.

Прогноз

GGBET не вірить у те, що дебютанти навіть за нічию вхопляться у першому своєму поєдинку на Євро. Погодимося і поставимо на те, що тут зможуть виграти досвідченіші адзурріні (коефіцієнт - 1,67).

Прогноз Sport.ua
Італія U19
15 липня 2024 -
17:30
Норвегія U19
Перемога Італії U19 1.67 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 07:28 24

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня