Ми покажемо, хто справжні козаки. Гравці збірної U-19 налаштовані рішуче

Українська команда незабаром стартує на Євро-2024 U-19 у Північній Ірландії

Гравці збірної України U-19 поділилися своїми враженнями від підготовки до Євро-2024 U-19 та окреслили завдання, що стоять перед командою.

Маркіан Бакус: «Настрій у команді дуже хороший, самопочуття прекрасне. Звісно, приїхали в іншу країну, тож тут трохи інші клімат та часовий пояс. Але пристосовуємося й чекаємо на перший матч. Я не брав участі в поєдинках кваліфікації, але так сталося, що мене викликали на фінальну частину. Дуже приємно, що на мене звернули увагу. Сподіваюся, що команда покаже себе максимально добре. На папері фаворит - Італія, але ми ще нікого не розбирали. Подивимося ближче до гри».

Іван Єрмачков: «Насамперед ми сповнені гордості, що взагалі сюди дійшли, до такої стадії європейської першості. Ми сфокусовані на успіху й не хочемо зупинятися на тому, чого досягли. Будемо робити все можливе й неможливе, щоб виграти це Євро. Я вдячний тренерському штабу за те, що мене викликали у збірну. Ми налаштовані оптимістично, будемо готуватися до найближчих суперників. Усі наші опоненти нормальні. Я подивився їх минулі матчі, усі вони будуть давати бій. Але ми не гірші - покажемо, хто тут справжній козак».

Рамік Гаджиєв: «Це чудова можливість показати себе, адже Євро - це великий турнір. Це також шанс продемонструвати силу нашої країни, який у нас футбол і яка молодь підростає. Настрій у команді чудовий, підготовка завершується. Я впевнений, що хлопці готові, і ми покажемо наш максимум. Легких опонентів тут не буде. Однак не дивитимемося на імена, а будемо викладатися на всі сто з першого поєдинку».

ВІДЕО. Ми покажемо, хто справжній козак. Гравці збірної U-19 налаштовані рішуче

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 02:29 10

Як повідомляє Ігор Циганик, інші футболісти одразу вирушили у відпустки