Ротань розповів, як Бенфіка повідомила про те, що не відпустить Трубіна

Тренерському штабу олімпійської збірної України нічого не пояснили

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань розказав, як лісабонська «Бенфіка» не відпустила воротаря Анатолія Трубіна на ОІ-2024.

«Бенфіка ніяк це не аргументувала, просто надіслала нам листа з відмовою, де було сказано, що вони не можуть відпустити Трубіна. Так що це вже питання не до нас. Сьогодні вже немає сенсу обговорювати, кого клуби відпустили, а кого - ні. У нас сформована заявка і ми довіряємо цим гравцям. І я хочу, щоб наша країна також в них повірила.

Але неприємний осад у мене залишився від того, що на Олімпіаду не відпустили тих гравців, які цього дуже хотіли і заслуговували на поїздку в Париж, адже такий турнір може бути один раз в житті. Від цього мені на серці трохи боляче. Проте в нас є заявка і ми повинні зараз думати тільки про те, як найкраще підготуватися і якомога краще представити нашу країну на Олімпійських Іграх. Саме на цьому гравці і тренери повинні зосередитися. Нам всім потрібно бути єдиним кулаком. А вболівальникам і журналістам потрібно в нас вірити - що у нас все вийде», - сказав Ротань.

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 10:42 10

Колишній головний тренер «Динамо» поділився думкою щодо суперечливої тези