Ротань через ЗМІ звернувся до двох клубів УПЛ, які не відпустили гравців

В олімпійській збірній не вистачає футболістів, щоб вести повноцінний тренувальний процес

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань розповів про комплектацію команди напередодні ОІ-2024.

- Чи всі гравці олімпійської команди вже прибули на збір?
- Ну ви ж самі знаєте ситуацію. На жаль, є проблеми. Зараз у нас працюють 15 польових гравців плюс три воротарі. Через це ми не можемо зробити повноцінний тренувальний процес, доводиться виходити з того, що є. Я зараз вже не хочу жалітися і говорити, що клуби нас не розуміють.

Я хочу від цього абстрагуватися і сконцентруватися на роботі. Працюємо з тими, хто є, і чекаємо на інших хлопців. Чим раніше вони приїдуть, тим краще. Дуже хочеться, щоб ті клуби, які затримують гравців, пішли олімпійській збірній назустріч, і відпустили їх раніше. Футбольні люди розуміють, що неможливо вести повноцінний тренувальний процес із 15-ма польовими гравцями і трьома воротарями. Треба мінімум 20 польових футболістів.

- Відсутні гравці «Руха» (Краснопір, Сич) і Батагов із «Зорі», правильно?
- Так, ми на них чекаємо.

- Є якісь конкретні дати, коли вони повинні приїхати?
- У нас є домовленість, що після спарингу «Руха» (13 липня) до нас поїде Краснопір, сьогодні він буде з нами, після ще одної товариської гри (17 липня) - Сич, і 20 числа - «Зоря» відпустить Батагова. Хочу звернутись до тренерів і керівників «Зорі» і «Руха» з проханням, щоб вони пішли нам назустріч і відпустили цих гравців раніше, - сказав Ротань.

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 15:25 3

Іменитий наставник вважає, що Дані Карвахаль провів видатний турнір

Коментарі