Просили гроші в тренера? В Чорноморці прокоментували резонансну історію

Анатолій Мисюра підтвердив інформацію журналістів

Генеральний директор одеського «Чорноморця» Анатолій Мисюра прокоментував резонансну історію про те, що клуб вимагав у тренера «Олександрії» Олексія Антонова 140 тисяч гривень за навчання і отримання Pro-диплому:

«Те джерело, на яке ви робите посилання, занадто драматизує цю ситуацію. Тренер «Чорноморця» Олексій Антонов вирішив підвищити рівень своєї кваліфікації. Чи підтримав ФК «Чорноморець» фахівця в цьому прагненні? Безумовно.

Але коли фахівець вирішує змінити місце роботи - а я наголошую, що не ми були ініціаторами припинення трудової угоди - то виходить, що клуб за власні кошти готував тренера для іншої команди. Можливо, безпосереднього конкурента. Відкрию таємницю: сейфи більшості українських клубів не настільки переповнені, щоб займатися благодійною діяльністю на користь суперників.

Якщо ми витрачаємо таку суму, то маємо бути впевнені, що це допоможе клубу у вирішенні спортивних завдань. Pro-диплом Олексія Геннадійовича Антонова, безумовно, допоможе у вирішенні спортивних завдань. Але не «Чорноморцю».

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 липня 2024, 20:56 2

Єдиний гол киян забив Самба Діалло

Коментарі