Мессі розповів про настрій на історичний фінал Копа Америка з Колумбією

Нападник – про майбутній фінал континентального турніру

Капітан і нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про свій настрій перед майбутнім фінальним матчем Кубка Америки 2024 із командою Колумбії, який може стати для нього заключним фіналом у кар'єрі у формі національної команди.

«Я, як зазвичай, спокійний і чекаю початку гри, займаюся повсякденними справами. Я набагато спокійніший, ніж раніше, після всього, що ми пережили за останні кілька років.

Намагаюся отримувати більше задоволення від того, що відбувається, і проживати кожен момент повною мірою, не прискорювати темп, просто жити моментом. А коли фінал настане, то ми зосередимося на грі.

Ми дивилися матч Уругвай - Колумбія. Знали, що з будь-якою командою буде складно. Колумбія давно не програвала, у них хороші футболісти - дуже швидкі та динамічні. Це фінал. Фінал - завжди окрема гра. Ми в порядку, як і протягом усього Кубка Америки.

Перед останніми фіналами я спав добре, у мене не було проблем. Щоправда, ми лягали пізно, бо довго розмовляли, пили мате, грали в карти. Зазвичай лягаємо пізно, але спали добре», - зізнався 37-річний Мессі.

Раніше повідомлялося, що терміново змінено формат фіналу Копа Америка-2024.

Юрій Остроумов Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 22:59 0

Іспанія виграла у Нідерландів з рахунком 2:1 у додатковий час