Юрій ВІРТ: «Завдяки швидкому голу Іспанія впевнено переможе»

Колишній голкіпер збірної – про майбутній фінал Євро

14 липня відбудеться фінал Євро-2024 в Німеччині з футболу, в якому зустрінуться збірні Іспанії та Англії.

Колишній гравець національної збірної України Юрій Вірт ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від вирішального протистояння:

- Як на мене, психологічна перевага буде на боці іспанців, котрі єдині на континентальному чемпіонаті пройшли марафонську дистанцію без втрат. На боці ж англійців у кількох матчах був фарт. Ось ця впевненість й повинна допомогти піренейцям забити швидкий гол, а потім, коли британці великими силами наступатимуть, аби відігратися, ускладнювати супернику життя гострими контрвипадами.

Хоча й в англійців є неабиякий стимул стрибнути вище голови, адже ця збірна підкорювала найвищий щабель п'єдесталу пошани лише в далекому 1966 році, коли вдома стала чемпіоном світу. Й нинішньому поколінню збірної, звичайно, дуже кортить переписати історію й поліпшити статистику виступів на міжнародній арені.

Але зробити це буде дуже складно, бо й іспанці голодні до великих перемог на рівні збірних: востаннє ставали чемпіонами Європи ще в 2012 році. І це також неабияк підігріватиме інтерес до вирішального протистояння.

Раніше ми повідомляли, що у Іспанії неймовірний рекорд у фіналах топ-турнірів.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 липня 2024, 08:10 0

ЕйДжей відзначив Мухаммеда Алі

Коментарі