Крузейро – Ред Булл Брагантіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бразилії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

13 липня на «Мінейрау» пройде матч 17-го туру Серії А Бразилії, в якому «Крузейро» зустрінеться з «Ред Булл Брагантіно». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Крузейро

Команда, за своєї чималої, навіть за мірками Бразилії популярності, примудрилася втратити прописку в Серії А. Тоді на допомогу рідному клубу прийшов легендарний Роналдо. За нього як інвестора вдалося повернутися у вищий дивізіон країни, і навіть взяти там 14-те місце - не захмарний результат, звичайно, але навіть він гарантував вихід у міжнародні турніри. Тільки в Копу Судамерикана, але там, тричі зігравши внічию і вигравши, бразильці очолили свою групу. Ну а в рідній Серії А вони продовжили підйом, досить впевнено піднявшись у верхню частину таблиці. Дається взнаки, щоправда, залежність від фактора поля, і при непоганих результатах вдома команда програвала в гостях у Байї, Фламенго і навіть Крісіуми. Але хоча б із кризовим Греміо змогли зіграти на перемогу, оформивши на виїзді 2:0.

Ставки на матч Крузейро - Ред Булл Брагантіно

Ред Булл Брагантіно

Клуб після приєднання до відомої міжнародної франшизи та ребрендингу зміг додати. Не обходиться без спадів і невдалих сезонів, але минулий вийшов для левів цілком вдалим, принісши підсумкове 6-т місце в Серії А. На шляху до Копи Лібертадорес таки став у вирішальному раунді відбору Ботафого, але в простішій Копі Судамерикана з 13-ма очками бразильці впевнено, нехай і з другого місця (у Расінга і зовсім 15) зробили крок у плей-оф. На внутрішній арені складно утримуватися на рівні результатів минулого сезону, тим більше, що з середини травня програють практично кожен другий поєдинок. Особливо часто підопічні Педру Кайшиньї залишаються без очок після виїзних матчів. Так було і минулого туру: 0:2 на полі Сан-Паулу.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону, проводячи перші офіційні матчі за чверть століття, лисиці розгромно виграли 3:0 на виїзді, але вже в домашньому поєдинку обмежилися нульовою нічиєю.

Прогноз

GGBET вірить у господарів. З урахуванням того, наскільки важливим є фактор поля, ставимо на перемогу лисиць вдома (коефіцієнт - 2,03).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 16:29 0

Однак більшість проголосувала за