Бенфіка – Фаренсе. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

12 липня пройде товариський матч, у якому «Бенфіка» зустрінеться з «Фаренсе». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда готується до третього сезону під проводом Рогера Шмідта. Німець чудово починав у Лісабоні, зокрема виграв нарешті для гранда чемпіонський титул. Захистити золото, щоправда, не вдалося. Довго йшла гонка віч-на-віч із сусідами, Спортінгом. Але в результаті леви змогли впевнено піти у відрив і набрали аж на 9 очок більше, ніж вічний суперник. Також португальці провалилися в Лізі чемпіонів, не вийшовши з групи, та й в інших турнірах нічого до ладу не вдалося. Але таки наставнику дали ще один шанс. Заодно вже почали зміцнювати склад. Виклали чималі 17 мільйонів за Евангелоса Павлідіса з АЗ. Це найкращий бомбардир минулого сезону в нідерландській Ередівізі, який набив 29 голів, і лише один з них - з пенальті. Звичайно, згадується, як у Португалії не розкрився Яремчук, але Шмідт до цього працював у Нідерландах, і, звісно, ​​новачок прийшов на його запит.

Ставки на матч Бенфіка - Фаренсе

Фаренсе

Клуб свого часу, в середині 90-х, навіть грав у Кубку УЄФА, щоправда, провівши там мінімальний час. Але потім була купа проблем, і спортивних, і фінансових, і в результаті доходило до падіння в шостий, вже відверто аматорський, дивізіон. Підйом був повільний і змінювався зниженням у класі. Досить сказати, що за останні два десятиліття був лише один сезон у Прімейрі - 2020/2021, і то новачок не зміг встояти, вилетівши з 17-го передостаннього місця. І пішло два роки на те, щоб нарешті завоювати право знову зіграти у вишці. Натомість 2023/2024 приніс 10 перемог та 37 очок, що дозволило закінчити на десятій позиції. Особливо добре розкрився новачок, Бруно Дуарте: бразилець, що прибув із саудівського Дамака, набив 13 голів. Але як його утримати у скромному проекті?

Статистика особистих зустрічей

Орли, безумовно, домінують. Але з трьох останніх офіційних матчів вони виграли лише одного разу.

Прогноз

Букмекерські контори розуміють, що лісабонський гранд сильніший, питання лише наскільки. Ставимо те що, що він виграє при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,7).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 14:01 0

На полях Німеччини відзначилися голами 26 гравців віком від 30 років