МОРОЗЮК: «Мудрик талановитий, але йому потрібен час та довіра тренера»

Колишній захисник «Динамо» розповів про улюблених гравців нинішньої збірної України

Колишній захисник національної збірної України та київського «Динамо» Микола Морозюк розповів, хто з українських гравців наразі подобається йому найбільше.

Я в захваті від гри Судакова і Шапаренка. Це молоді таланти, які мають потенціал вийти на новий вражаючий рівень. Особливо радію за Колю, який зумів відновитися після травми. Сподіваюся, він продовжить свій ріст. На Євро він продемонстрував, що рухається у правильному напрямку.

Також я прихильник Мудрика. Однак він опинився у складній ситуації - на нього тисне висока трансферна вартість, а «Челсі» зараз переживає не найкращі часи, часто змінюючи тренерів. Мудрик чергував яскраві виступи з невдалими. Загальне враження вийшло неоднозначним. Сподіваюся, що Мареска зможе розкрити потенціал Мишка. Він дійсно дуже талановитий гравець.

Значний прогрес у Мудрика спостерігався під керівництвом Де Дзербі. Італійський фахівець підняв його рівень гри і навчив ефективно використовувати швидкість та техніку. У «Челсі» Мудрику потрібна підтримка тренера і відчуття довіри, чого поки що бракує. Від нього одразу очікують видатних результатів, але це складно, враховуючи його перехід з УПЛ одразу до АПЛ у молодому віці.

Раніше Микола Морозюк розповів про зустріч з Юлією Тимошенко.

Олексій Тіньков Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 липня 2024, 16:31 2

Родрі вважає, що Дані Карвахаль заслуговує на найвищу індивідуальну нагороду

Коментарі