Ексзахисник збірної України зустрівся з Тимошенко. Піде в політику?

Микола Морозюк заперечує наявність політичних амбіцій

Колишній захисник національної збірної України та київського «Динамо» Микола Морозюк розповів про зустріч з Юлією Тимошенко та поділився планами на майбутнє.

- Миколо, бачили вчора ваше фото з Юлією Тимошенко. Що це була за зустріч?

- Це була товариська зустріч.

- Так Ви що, пішли в політику?

- Ні, в політику я не пішов. З Юлією Володимирівною - це була частково запланована, частково спонтанна зустріч, на якій ми були присутні з моїми друзями. Я навіть не зрозумів, звідки це фото з'явилося в інтернеті.

- Так що це була за зустріч?

- У мене немає чіткої відповіді, тому я не знаю, як вам відповісти. Поки що немає чого говорити. Можливо, в подальшій перспективі плани якісь і є, але як воно буде поки важко сказати. Юлія Володимирівна - це досвідчена людина, яка багато чого побачила в політиці. Вона ділилася з нами своїм життєвим досвідом, розповідала, як не повторювати її помилки.

- Що Вам найцікавіше запам'яталось із розмови з Тимошенко?

- Все було цікаво, конкретно чогось виділяти не буду, більше виділю її - Юлію Володимирівну як особистість, у неї енергетика сильної і мудрої жінки. Я вперше з нею перетнувся у такому форматі за круглим столом, раніше бачилися тільки на футбольних напрямках, віталися і все.

- Це був якийсь тренінг, який проводила Тимошенко?

- Якщо описувати в загальному, то так, це був приватний тренінг для молодих амбітних людей.

- Це був платний тренінг?

- Звичайно, безкоштовний. Зустріч організували люди, які мають безпосередній контакт з Юлією Володимирівною. Я отримав хороший і незабутній досвід.

- Хтось був на зустрічі ще з футболістів?

- Ні, тільки я.

- Чим Ви хочете займатись у майбутньому: бути політиком, тренером, менеджером, бізнесменом чи опанувати якусь іншу професію?

- Важко сказати, чим саме, але точно скажу, що тренерства в планах немає, як і тісного відношення до футболу. Футбол завжди буде перетинатися зі мною, але зв'язувати своє життя з ним, як з професією, я не буду. Я планую розвивати себе в інших напрямках, а де саме - покаже час. Просто після футбольного життя треба багато чому вчитися і переймати досвід успішних людей, таких, як Юлія Володимирівна. Зараз я займаюся збором інформації на майбутнє. Мене цікавлять різні напрямки, але в них є багато спільного.

- Якщо Тимошенко запросить вас вступити в її політичну партію, погодитесь?

- Зараз скажу, що ні, тому що поки немає планів бути на такому рівні політики, як і працювати у якомусь футбольному клубі. Але апетит приходить під час їжі. Все поступово.

- Якщо Тимошенко буде балотуватись на президента України, будете голосувати за неї?

- От коли прийде час виборів, тоді й запитаєте. Я на рахунок цього ще не думав. Зараз у мене голова забита іншим. Хочеться, щоб Україна якнайшвидше перемогла, настав мир і ми всі дожили до виборів.

У січні 2024 року Микола Морозюк став гравцем медійної команди львівського «Руха».

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 13:13 19

У «трьох левів» буде новий коуч

Коментарі