Лівий Берег та Чернігів розійшлися миром у спарингу

Літній контрольний матч завершився нульовою нічиєю

Перший контрольний матч тижня для «Лівого Берега» завершився нічиєю з «Черніговом» (0:0).

Протягом усього матчу команди демонстрували відкритий футбол, попри неймовірну спеку, граючи практично без центра поля. Довелося попрацювати у воротах Механіву, а потім і Чеботарьову. Однак, найкращі нагоди забити були саме у підопічних Віталія Первака. У першому таймі Литовченко ударом зі штрафного поцілив у поперечку, а у другому гравець на перегляді не зумів влучити у ближній кут, виборовши м'яча у захисника суперника.

Керманич Лівого берега Віталій Первак: «Зіграли бойову гру проти організованого суперника. Цього тижня у нас заплановані три спаринги - зараз це для нас оптимальний рівень навантаження. Перш за все основний акцент робимо на дисципліні та відновленні ігрових зв'язок. Сухоручко з Дедухом поїхали у розташування студентської збірної, тому у нас дещо не вистачало гравців. Проте, це робочі моменти і таке буває. Як патріот України задоволений, що наших гравців викликали до збірної, але як тренер - незадоволений».

Захисник Ернест Астахов, єдиний, хто зіграв усі 90 хвилин: «У матчі з Черніговим насамперед важливо було отримати навантаження. Результат не виходив на перший план. Рівномірно отримуємо ігрові навантаження. Тренерський штаб над цим працює. Для нас не проблема зараз зіграти три спаринги за тиждень. Зараз насамперед важливо дотримуватися ігрової дисципліни».

Товариський матч, 9 липня. Київ, Лівий берег

Лівий Берег (Київ) - Чернігів - 0:0

Микола Степанюк Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 01:19 0

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!