«Шахрай». Мейвезер назвав боксера, з яким він радий, що ніколи не бився

Флойд висловився про поєдинок проти Антоніо Маргаріто, який так і не відбувся

Легендарний колишній чемпіон світу у п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер назвав боксера, з яким радий, що так і не зустрівся на рингу:

«Все відбувається не так. Ти не зможеш битися з усіма, тому завжди є що сказати про того чи іншого суперника. «Флойд не бився з тим, Флойд не бився з цим». Я бився з усіма хлопцями, яких ставили переді мною.

Щодо бою з Антоніо Маргаріто, то я радий, що він не відбувся. Моя кар'єра дуже важлива для мене. У боксі може статися все, що завгодно. Антоніо Маргаріто - шахрай. Цим все сказано і зроблено. Ви ж бачили, що сталося з Мігелем Котто, коли він бився з ним уперше. На його місці цілком міг я опинитися».

Перед боєм із Шейном Мослі у 2009 році Маргаріто був спійманий із субстанцією, схожою на гіпс. Цей заборонений метод, що дозволяє зробити удар «важчим», регулярно застосовувався професійними боксерами ще на початку ХХ століття. З метою недопущення подібних інцидентів бинти та рукавички кожного спортсмена завжди перевіряються командою супротивника.

Особливо жорстока перемога Маргаріто над Мігелем Котто роком раніше була поставлена ​​під сумнів. У результаті Антоніо та його тренера Хав'єра Капетільо позбавили боксерських ліцензій на один рік, але у 2010 році він повернувся і провів ще шість боїв, включаючи поєдинок проти Менні Пак'яо.

Раніше Мейвезер назвав найкращого хевівейтера в історії боксу.

Данііл Агарков Джерело: SecondsOut Boxing News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 19:48 8

Ліга вирішила звернутися до УАФ