ЛАСК – Галатасарай. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

11 липня на «Райффайзен Арена» пройде товариський матч, у якому ЛАСК зустрінеться із Галатасараєм. Поєдинок розпочнеться о 20:30 за київським часом.

ЛАСК

Команда може бути названа представником другого ешелону в австрійському футболі. Вона не замахувалася на те, щоб конкурувати з лідером, Ред Буллом чи тепер Штурмом. Але досить стабільно тримається у верхній частині таблиці і періодично виступає в єврокубках. Так, минулої осені чорно-білі виступали в одній групі Ліги Європи з Ліверпулем, Тулузою та Юніоном Сен-Жиллуа. Зараз, як третя команда своєї країни у 2023/2024, знову стартуватимуть у плей-оф цього турніру. Але це буде ще нескоро, а поки що награється склад. Тим більше, що і тренер новий - повірили в Томаша Дараша, зробивши його повноцінним наставником у квітні. З новачків не можна не відзначити Джерома Боатенга, якому, втім, уже 35, і в Салернітані не виблискував. Прийшов і Мелайро Богард, який поки що не виправдовує чималих очікувань.

Ставки на матч ЛАСК - Галатасарай

Галатасарай

Клуб під керівництвом свого ж колишнього гравця Окана Бурука повернув собі домінування в Туреччині. Він зміг стати чемпіоном у 2023-му, і в наступному розіграші, у завзятій і не позбавленій скандалів гонці так і залишився на вершині Суперліги, випередивши Фенербахче. Той набрав 99 очок, але у левів на 3 більше! Нині поступово криваво-золоті готуються до нового сезону. І поки що більше сплавляють баласт у вигляді зірок, що не знадобилися в Стамбулі - Ндомбеле і Дзаньоло, схоже, остаточно прощаються з Туреччиною, і це лише перші кроки на трансферному ринку. А ось Зієша підписали на постійній основі, та й Батшуаї, що виступав за Фенербахче та забив 12 голів, дали трирічний контракт.

Статистика особистих зустрічей

Вперше клуби зіграють один з одним.

Прогноз

GGBET досить лояльний до турецького гранда. Але все-таки для нього це лише початок зборів, на піку спеки, і навряд чи гравці готові викладатися. Ставимо на тотал менше 2,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,8).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 04:34 0

Італійський тренер висловився про гру Ніко Вільямса