Ботев Пловдив – Марибор. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

11 липня на «Христо Ботев» пройде перший матч 1/8 фіналу кваліфікації Ліги Європи, в якому «Ботев» зустрінеться з «Марибором». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Ботев

Команда з права вважається однією з найстаріших у Болгарії. Але не особливо успішною - за весь час була лише пара чемпіонських титулів. Ну, а зараз там беззастережно домінує Лудогорець. І, наприклад, у минулому розіграші канарки прийшли там до фіналу лише на дев'ятій позиції, тобто у нижній частині турнірної таблиці. Втім, вони багато компенсували тим, що примудрилися виграти кубок країни - вчетверте в історії (попереднього разу - 2017 року). Водночас саме це дозволило болгарам повернутися на євроарену. Минулого разу туди пробивалися в 2022 році, але практично нічого не вийшло: перший же суперник з кваліфікації Ліги конференцій, АПОЕЛ, виявився сильнішим: 0:0 у Пловдіві, 0:2 на Кіпрі закінчили дуже швидко виступи жовто-чорних.

Ставки на матч Ботев - Марибор

Марибор

Клуб залишається флагманом словенського футболу, який колись не без успіхів представляв у турнірах єдиної Югославії. За часів незалежності фіолетові встигли виграти чемпіонство 16 разів. Втім, про беззастережне домінування не йдеться, це не місцевий аналог Црвени Звєзди чи загребського Динамо. Оформивши крайнє золото 2022-го, ось уже двічі фаворит залишається без титулу. Щоправда, позаминулого сезону він при цьому виграв кубок, а навесні став другим. Це знову відправляє команду до єврокубків. Минулого літа, у Лізі конференцій, вона пройшла не без проблем Біркіркару та Діфферданж, але потім капітулювала перед Фенербахче, пропустивши по три голи в кожному з таймів.

Статистика особистих зустрічей

Хоча команди репрезентують сусідні країни, вони до цього жодного разу не перетиналися навіть у товариському форматі.

Прогноз

GGBET більше вірить, принаймні у розрізі гри у Пловдіві, у болгар. Але гості явно на порядок досвідченіші, так що краще ставити на те, що словенці як мінімум не програють (коефіцієнт - 1,61).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 16:28 0

Андрій Нєдєлін вважає варіант з плей-оф справедливим

Коментарі