Друга команда Полісся обіграла у спарингу вінницьку Ниву

Вінницька команда була попереду 2:0, але у підсумку поступилася з рахунком 2:3

Житомирське «Полісся-2» 10 липня провело другий офіційний спаринг на виїзді під час літнього збору - проти вінницької «Ниви».

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, проте житомиряни не змогли реалізувати свої моменти, на відміну від суперника, й пішли на перерву з рахунком 0:2. У другому таймі житомиряни відзначились першим голом, а через декілька хвилин зрівняли рахунок (2:2). Наприкінці матчу «Полісся-2» зуміло вийти вперед і здобуло підсумкову перемогу з рахунком 3:2.

Вінницька Нива, знову програла в контрольному поєдинку. Починалося все непогано для команди Юрія Ярошенка. В першому таймі вінничани завдяки гольовому дублю Вадима Панасюка вийшли вперед (2:0). Вінницька команда впевнено контролювала гру і мала ігрову перевагу над друголіговим Поліссям-2.

Після перерви обидві команди оновили склади. На поле вийшли молоді вінничани, і поступово гості перехопили ініціативу. Після помилок воротаря і захисту житомиряни тричі розписалися у воротах суперника. Найбільш реальний шанс вразити ворота Полісся-2 мав граючий президент Ниви Артур Загорулько, але він з вигідної позиції промахнувся по порожнім воротам.

Зафіксована перемога Полісся-2 над вінницькою Нивою (3:2). Наступну гру вінницька Нива проведе 12 липня у Хмельницькому, суперником буде першолігове Поділля.

Товариський матч. 10 липня. Вінниця

Нива Вінниця - Полісся-2 Житомир - 2:3

Голи: Вадим Панасюк, два голи (Нива Вінниця)

Микола Степанюк Джерело: ФК Нива Вц
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 07:50 13

Андрій Лунін отримав найнижчу оцінку від WhoScored