ФОТО. Як 16 років тому Мессі позував із маленьким Ямалом на Камп Ноу

Можливо, це буде найбільш легендарний знімок за кілька років

У 2007 році ще юний Ліонель Мессі, який тільки починав ставати легендою футболу, позував з дитиною в роздягальні «Камп Ноу». Це була фотосесія для благодійного календаря Барселони у співпраці з UNICEF.

Тоді Лео було лише 20 років. Хлопчик, якого купав Мессі, зараз є найперспективнішим гравцем світу.

Мессі купав на цій фотографії Ламіна Ямала. Наразі юному іспанцю 16 років. 9 липня 2024 року Ламін оформив шедевр у ворота Франції в 1/2 фіналу Євро-2024, ставши наймолодшим бомбардиром в історії чемпіонатів Європи.

Давно забуте фото Мессі та Ямала знову почало гуляти просторами інтернету після того, як батько Ламіна опублікував знімок у Instagram і підписав: «Початок двох легенд».

Фотографії зробив Джоан Монфорт, який працює позаштатним фотографом для Associated Press. Зйомки пройшли після того, як UNICEF влаштував розіграш у місті Матаро, де мешкала родина Ламіна.

«Вони зареєструвалися у лотереї, щоб сфотографуватися на Камп Ноу із гравцем Барси. І вони виграли лотерею. Мессі досить замкнутий, він сором'язливий.

Він виходить з роздягальні і раптом опиняється в іншій роздягальні із пластиковою ванною, наповненою водою, і в ній дитина. Це було складно. Спершу він навіть не знав, як його тримати.

Тільки коли фотографія знову завірусилася, я зрозумів, що та дитина - це Ямал. Це дуже захоплююче - бути пов'язаним із чимось, що викликало таку сенсацію. Щиро кажучи, це дуже приємне відчуття», - розповів Монфорт.

ФОТО. Як 16 років тому Мессі позував із маленьким Ямалом на Камп Ноу

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 06:05 0

Головні новини за 15 липня на Sport.ua

Коментарі