Уругвай – Колумбія. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Копа Америка 2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

11 липня на «Банк оф Америка Стедіум» пройде матч півфіналу Копа Америка, в якому збірна Уругваю зустрінеться зі збірною Колумбії. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Уругвай

Команда не без проблем пробилася на минулий чемпіонат світу. Але там не вдалося вийти з групи, і всі сприйняли це як схід зі сцени зіркового покоління. Змінювати склад взявся Марсело Б'єлса, і він справляється добре. Підтвердженням став ще старт кваліфікації чемпіонату світу, із чотирма перемогами у 6 турах. Підтверджують свій рівень гравці на нинішньому турнірі. На груповому етапі чарруа взагалі змогли виграти всі три поєдинки. Причому вже забезпечивши собі вихід у плей-оф після солідних перемог над Панамою (3:1) та Болівією (5:0), все одно збірна не дала спуску команді Сполучених Штатів, не тільки не пропустивши, але й забивши в середині другого тайму. Не було голів лише з Бразилією, але й там після нульової нічиєї вдалося виграти серію пенальті. Інше питання, скільки сил витратили на те, щоб вибити пентакампеонів.

Ставки на матч Уругвай - Колумбія

Колумбія

Збірна, на відміну свого наступного суперника, не змогла пробитися на мундіаль. Але при цьому вже в товариських поєдинках 2022-2023 виходило без поразок. І навіть коли почалися офіційні матчі, минулої осені в рамках кваліфікації до наступного чемпіонату світу, все одно чергувалися перемоги та нічиї. На гарному рівні кавові показали себе і вже у Сполучених Штатах. Парагваю забили двічі ще до перерви, закінчивши 2:1, після чого розгромили Коста-Ріку 3:0. Лише Бразилія зуміла зіграти внічию з цією командою, обмінявшись голами. Ну а в 1/4 фіналу був у суперниках аутсайдер, Панама. Тому забили вже на 8-й хвилині, до чверті години подвоїли рахунок, а закінчили тим, що на 90+ хвилині оформили розгромні 5:0.

Статистика особистих зустрічей

В останніх 6 поєдинках чотири рази була нічия. Ще раз виграли Уругвай в основний час і Колумбія по пенальті в чвертьфіналі минулої Копа Америка.

Прогноз

GGBET чекає рівної та не особливо видовищної боротьби. Але обидві сторони викладуться заради перемоги - ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,87).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 07:05 11

Головним фаворитом тепер є іспанець Родрі