Кучер назвав два ідеальні клуби для Довбика

Колишній тренер «Дніпра-1» – про пріоритети для експідопічного

Колишній головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер висловив думку про перспективи в розвитку кар'єри українського нападника Артема Довбика, який, нагадаємо, минулий сезон провів у складі іспанського клубу «Жирона».

- При вас у Дніпрі-1 розкрився Довбик, який став найкращим бомбардиром УПЛ, а тепер виблискує у Ла Лізі. Як із ним працювалося, як вдалося розкрити його сильні сторони?

- З Артемом взагалі було легко. Довбик - прекрасна людина і футболіст. Він завжди багато працював на тренуваннях і часто залишався для індивідуальних занять. Його потрібно було тільки спрямовувати в правильне русло і не заважати, дані в нього хороші. Тому я не здивувався, що Довбик дуже добре проявив себе в Жироні і зараз його хочуть придбати багато топ-клубів. Бажаю йому тільки успіхів, щоб у нього все виходило.

- Пам'ятаєте, як відбувся його перехід до Жирони?

- Було багато розмов про його трансфер і в один прекрасний момент перед тренуванням Артем подякував команді та сказав, що переходить у Жирону. Але він нам допоміг у кваліфікації єврокубків, за що я йому вдячний.

- Як Довбик поводився в команді?

- Було видно, що це лідер. Артем міг завести хлопців міцним слівцем у роздягальні: «Давайте, зберіться!». Також міг підтримати, якщо щось не виходило. Він створював позитивну атмосферу.

- Багато розмов ходить про перехід Довбика в Атлетіко і Мілан. Який із цих клубів йому підходить більше?

- Атлетіко - хороший варіант, тому що Довбик дуже добре знає Ла Лігу. А в Мілан прийшов Фонсека, і, знаючи його стиль гри, то Артем йому точно потрібен. Фонсека грає з одним нападником, який чіпляється за м'ячі, Довбик на цю роль підходить ідеально. Тому Атлетіко і Мілан добре підійдуть Артему, нехай вибирає сам, - зізнався Кучер.

Раніше Кучер розповів про погашення «Дніпром-1» фінансового боргу перед ним.

Юрій Остроумов Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 07:50 21

Андрій Лунін отримав найнижчу оцінку від WhoScored

Коментарі